2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

Liity mukaan ke 10.6. klo 9-10 katsomaan miten M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM toimivat tehokkaasti yhdessä. Käymme Webinarissa läpi miten myyntiputken eri vaiheissa syntyvä informaatio ja dokumentit on helppo linkittää toisiinsa, tehostaen myyjän työtä ja helpottaen myyntijohdon tehtäviä. Webinar on suunnattu teille, joilla on jo mahdollisesti joko M-Files tai Pipedrive käytössä, sekä teille, jotka olette kiinnostuneita tiedonhallinnan tai CRM-ratkaisuista. Webinaarin vetävät Veli-Matti Ratinen, Toshiba Tec Nordic AB sekä Juho Koski, Zimple Oy.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

 

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

14.12.2020

Töitä tarjolla ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijalle (Solution Specialist)

Haemme Toshiballe työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle tai Turkuun ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijaa (Solution Specialist) tekniseen ylläpitoon.

29.10.2020

Käytä monitoimitulostinta turvallisesti ja hygieenisesti

Monitoimitulostinta käytettäessä on hygieniasta huolehtiminen ja pintojen oikeaoppinen puhdistus näinä aikoina erityisen tärkeää. Turvalliseen käyttöön on lisäksi olemassa erilaisia arkea helpottavia ratkaisuja.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)