25.11.2019

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön

Toshiban turvatulostusratkaisut suojaavat monitoimitulostimelle tulostettavat dokumentit ja arkaluontoiset tiedot tehokkaasti.

Turvatulostus toiminto parantaa asiakirjojen tietoturvaa ja vähentää hukkaan meneviä, noutamattomia tulosteita. Kaikki tulostustyöt odottavat palvelimella, että käyttäjä menee haluamansa monitoimitulostimen luo, kirjautuu sisään ja vapauttaa oman tulostustyönsä silloin, kun haluaa.

”Turvatulostus estää arkaluonteisten asiakirjojen ja muiden tulostustöiden lojumisen tulostimen luovutustasolla. Turvatulostuksen käyttöönotto mahdollistaa lisäksi ylläpitokustannuksiltaan kalliiksi käyvistä henkilökohtaisista oheistulostimista luopumisen”, selventää Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön:
1) Tietoturvallinen ja GDPR:n mukainen tulostustapa
2) Tulostusmäärän väheneminen
3) Kustannussäästöt jopa -30%
4) Yksityiskohtainen raportointi
5) Keskitetty hallinta ja helppo ylläpito

Yli 50 000 organisaatiota yli sadassa maassa käyttää Toshiban tarjoamaa turvatulostusjärjestelmää kustannusten ja ympäristövaikutusten vähentämiseen.

”PaperCut MF on ihanteellinen tulostuksenhallintaratkaisu. Voimme luottaa siihen, että se toimii oikein ja asiakkaidemme tulostuskustannukset pysyvät kontrollissa”, jatkaa Tanska.

Hanki turvatulostus käyttöön nyt ilmaiseksi!
Haluatko lisätietoja tai ottaa käyttöön 30 päivän ilmaiseen kokeiluversion, saada tarjouksen tai tehdä tilauksen? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@toshibatec.fi

Lue aiheeseen liittyvä aikaisempi blogikirjoitus ”Noudata uutta GDPR-asetusta myös tulostuksessa!

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)