25.11.2019

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön

Toshiban turvatulostusratkaisut suojaavat monitoimitulostimelle tulostettavat dokumentit ja arkaluontoiset tiedot tehokkaasti.

Turvatulostus toiminto parantaa asiakirjojen tietoturvaa ja vähentää hukkaan meneviä, noutamattomia tulosteita. Kaikki tulostustyöt odottavat palvelimella, että käyttäjä menee haluamansa monitoimitulostimen luo, kirjautuu sisään ja vapauttaa oman tulostustyönsä silloin, kun haluaa.

”Turvatulostus estää arkaluonteisten asiakirjojen ja muiden tulostustöiden lojumisen tulostimen luovutustasolla. Turvatulostuksen käyttöönotto mahdollistaa lisäksi ylläpitokustannuksiltaan kalliiksi käyvistä henkilökohtaisista oheistulostimista luopumisen”, selventää Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön:
1) Tietoturvallinen ja GDPR:n mukainen tulostustapa
2) Tulostusmäärän väheneminen
3) Kustannussäästöt jopa -30%
4) Yksityiskohtainen raportointi
5) Keskitetty hallinta ja helppo ylläpito

Yli 50 000 organisaatiota yli sadassa maassa käyttää Toshiban tarjoamaa turvatulostusjärjestelmää kustannusten ja ympäristövaikutusten vähentämiseen.

”PaperCut MF on ihanteellinen tulostuksenhallintaratkaisu. Voimme luottaa siihen, että se toimii oikein ja asiakkaidemme tulostuskustannukset pysyvät kontrollissa”, jatkaa Tanska.

Hanki turvatulostus käyttöön nyt ilmaiseksi!
Haluatko lisätietoja tai ottaa käyttöön 30 päivän ilmaiseen kokeiluversion, saada tarjouksen tai tehdä tilauksen? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@toshibatec.fi

Lue aiheeseen liittyvä aikaisempi blogikirjoitus ”Noudata uutta GDPR-asetusta myös tulostuksessa!

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)