13.11.2017

Tulosta mobiilisti koska tahansa ja missä vain

Langattoman tekniikan, matkapuhelimien ja tablettitietokoneiden kehityksen myötä työntekijät ovat muuttaneet työskentelytapojaan myös yrityselämässä.

Mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet ovat helposti ratkaistavissa. Mobiilin työntekijän työ ei ole sidottu pelkästään työpisteeseen, vaan yhteyden omiin palvelimiin ja tiedostoihin voi luoda missä tahansa.

”Tuottavuus ja tiedon nopea ja tehokas varmentaminen ja jakaminen ovat välttämättömiä nykyajan kiivastahtisessa työelämässä. Tulostuksen on onnistuttava erilaisista kannettavista laitteista ja myös etätulostusta tarvitaan”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Mobiilipalvelut ovat paljon muutakin: niiden ansiosta tulostettavat asiakirjat ovat aina mukanasi. Saat suoran yhteyden esim. OneDrive-, Google Drive- ja Dropbox-pilvipalveluihin ja pääset tulostamaan ja skannaamaan pilveen ja tulostamaan pilvestä.

”Toshiban tulostimet mukautuvat täydellisesti myös mobiilitulostukseen. Mobiilitulostuksen oikea toteutustapa valitaan asiakaskohtaisesti, koska yksi ratkaisu ei sovellu automaattisesti kaikkiin asiakasympäristöihin”, jatkaa Tanska.

Mobiliilitulostuspalvelut parantavat liikkuvaa työtä tekevien työskentelyä mahdollistaen tulostamisen koska tahansa ja missä vain!

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

29.11.2019

Etsimme Espooseen pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen uutta pätevää pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa vahvistamaan jo ennestään osaavaa asiantuntijatiimiämme.

25.11.2019

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön

Toshiban turvatulostusratkaisut suojaavat monitoimitulostimelle tulostettavat dokumentit ja arkaluontoiset tiedot tehokkaasti.

21.10.2019

Toshibalta tiedonhallintaratkaisut yhteistyössä M-Filesin kanssa

Palvellakseen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, Toshiba Tec vahvistaa palvelutarjontaansa tiedonhallinnan ratkaisuilla. Yhteistyökumppanina toimii M-Files.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)