13.11.2017

Tulosta mobiilisti koska tahansa ja missä vain

Langattoman tekniikan, matkapuhelimien ja tablettitietokoneiden kehityksen myötä työntekijät ovat muuttaneet työskentelytapojaan myös yrityselämässä.

Mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet ovat helposti ratkaistavissa. Mobiilin työntekijän työ ei ole sidottu pelkästään työpisteeseen, vaan yhteyden omiin palvelimiin ja tiedostoihin voi luoda missä tahansa.

”Tuottavuus ja tiedon nopea ja tehokas varmentaminen ja jakaminen ovat välttämättömiä nykyajan kiivastahtisessa työelämässä. Tulostuksen on onnistuttava erilaisista kannettavista laitteista ja myös etätulostusta tarvitaan”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Mobiilipalvelut ovat paljon muutakin: niiden ansiosta tulostettavat asiakirjat ovat aina mukanasi. Saat suoran yhteyden esim. OneDrive-, Google Drive- ja Dropbox-pilvipalveluihin ja pääset tulostamaan ja skannaamaan pilveen ja tulostamaan pilvestä.

”Toshiban tulostimet mukautuvat täydellisesti myös mobiilitulostukseen. Mobiilitulostuksen oikea toteutustapa valitaan asiakaskohtaisesti, koska yksi ratkaisu ei sovellu automaattisesti kaikkiin asiakasympäristöihin”, jatkaa Tanska.

Mobiliilitulostuspalvelut parantavat liikkuvaa työtä tekevien työskentelyä mahdollistaen tulostamisen koska tahansa ja missä vain!

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)