13.11.2017

Tulosta mobiilisti koska tahansa ja missä vain

Langattoman tekniikan, matkapuhelimien ja tablettitietokoneiden kehityksen myötä työntekijät ovat muuttaneet työskentelytapojaan myös yrityselämässä.

Mobiilikäyttäjien tulostus- ja skannaustarpeet ovat helposti ratkaistavissa. Mobiilin työntekijän työ ei ole sidottu pelkästään työpisteeseen, vaan yhteyden omiin palvelimiin ja tiedostoihin voi luoda missä tahansa.

”Tuottavuus ja tiedon nopea ja tehokas varmentaminen ja jakaminen ovat välttämättömiä nykyajan kiivastahtisessa työelämässä. Tulostuksen on onnistuttava erilaisista kannettavista laitteista ja myös etätulostusta tarvitaan”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Mobiilipalvelut ovat paljon muutakin: niiden ansiosta tulostettavat asiakirjat ovat aina mukanasi. Saat suoran yhteyden esim. OneDrive-, Google Drive- ja Dropbox-pilvipalveluihin ja pääset tulostamaan ja skannaamaan pilveen ja tulostamaan pilvestä.

”Toshiban tulostimet mukautuvat täydellisesti myös mobiilitulostukseen. Mobiilitulostuksen oikea toteutustapa valitaan asiakaskohtaisesti, koska yksi ratkaisu ei sovellu automaattisesti kaikkiin asiakasympäristöihin”, jatkaa Tanska.

Mobiliilitulostuspalvelut parantavat liikkuvaa työtä tekevien työskentelyä mahdollistaen tulostamisen koska tahansa ja missä vain!

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)