6.2.2018

”Outstanding Achievement in Innovation” –palkinto

Toshiba e-STUDIO3508LP monitoimilaite on saanut Keypoint Intelligence – Buyers Lab:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon.

e-STUDIO3508LP on Toshiban Ekohybridi-monitoimilaite, jolla voi tulostaa tavallisia mustavalkotulosteita sekä pois pyyhittäviä ekotulosteita.

Buyers Lab myöntää Outstanding Achievement -palkinnon tunnustuksena tuotteista tai ominaisuuksista, jotka erottautuvat tuotekategoriassaan teknologisen läpimurron, ainutlaatuisen ominaisuuden tai muun huomattavan innovaation ansiosta ja vievät siten koko tuoteryhmän kehitystä eteenpäin.

”Toshiban viimeisimmän sukupolven ekohybridi-monitoimilaite on tutustumisen arvoinen kaikille organisaatiolle, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään vihreitä arvoja”, kertoo apulaispäällikkö George Mikolay Buyers Lab:sta.

Ekomonitoimilaitteessa on markkinoille täysin uusi ja innovatiivinen ominaisuus, joka mahdollistaa tulostamisen pois pyyhittävällä väriaineella. Samaa paperiarkkia voi täten käyttää kymmeniä kertoja. Samalla laitteella voidaan ekovärin lisäksi tulostaa asiakirjat myös tavallisella, arkistointikelpoisella mustalla väriaineella.

”Olemme ylpeitä siitä, että e-STUDIO3508LP on tunnustettu ainutlaatuiseksi ja innovatiiviseksi tuotteeksi ja siitä, että se on saanut BLI:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

”Ainutlaatuisen teknologian ja ominaisuuksiensa ansiosta tämä laite auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa ekologisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Uskomme ekomonitoimilaitetta käyttävien asiakkaiden vakuuttuvan sen hyödyistä”, jatkaa Tanska.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!

Aiheet: , , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

29.11.2019

Etsimme Espooseen pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen uutta pätevää pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa vahvistamaan jo ennestään osaavaa asiantuntijatiimiämme.

25.11.2019

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön

Toshiban turvatulostusratkaisut suojaavat monitoimitulostimelle tulostettavat dokumentit ja arkaluontoiset tiedot tehokkaasti.

21.10.2019

Toshibalta tiedonhallintaratkaisut yhteistyössä M-Filesin kanssa

Palvellakseen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, Toshiba Tec vahvistaa palvelutarjontaansa tiedonhallinnan ratkaisuilla. Yhteistyökumppanina toimii M-Files.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)