6.2.2018

”Outstanding Achievement in Innovation” –palkinto

Toshiba e-STUDIO3508LP monitoimilaite on saanut Keypoint Intelligence – Buyers Lab:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon.

e-STUDIO3508LP on Toshiban Ekohybridi-monitoimilaite, jolla voi tulostaa tavallisia mustavalkotulosteita sekä pois pyyhittäviä ekotulosteita.

Buyers Lab myöntää Outstanding Achievement -palkinnon tunnustuksena tuotteista tai ominaisuuksista, jotka erottautuvat tuotekategoriassaan teknologisen läpimurron, ainutlaatuisen ominaisuuden tai muun huomattavan innovaation ansiosta ja vievät siten koko tuoteryhmän kehitystä eteenpäin.

”Toshiban viimeisimmän sukupolven ekohybridi-monitoimilaite on tutustumisen arvoinen kaikille organisaatiolle, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään vihreitä arvoja”, kertoo apulaispäällikkö George Mikolay Buyers Lab:sta.

Ekomonitoimilaitteessa on markkinoille täysin uusi ja innovatiivinen ominaisuus, joka mahdollistaa tulostamisen pois pyyhittävällä väriaineella. Samaa paperiarkkia voi täten käyttää kymmeniä kertoja. Samalla laitteella voidaan ekovärin lisäksi tulostaa asiakirjat myös tavallisella, arkistointikelpoisella mustalla väriaineella.

”Olemme ylpeitä siitä, että e-STUDIO3508LP on tunnustettu ainutlaatuiseksi ja innovatiiviseksi tuotteeksi ja siitä, että se on saanut BLI:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

”Ainutlaatuisen teknologian ja ominaisuuksiensa ansiosta tämä laite auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa ekologisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Uskomme ekomonitoimilaitetta käyttävien asiakkaiden vakuuttuvan sen hyödyistä”, jatkaa Tanska.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!

Aiheet: , , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)