6.2.2018

”Outstanding Achievement in Innovation” –palkinto

Toshiba e-STUDIO3508LP monitoimilaite on saanut Keypoint Intelligence – Buyers Lab:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon.

e-STUDIO3508LP on Toshiban Ekohybridi-monitoimilaite, jolla voi tulostaa tavallisia mustavalkotulosteita sekä pois pyyhittäviä ekotulosteita.

Buyers Lab myöntää Outstanding Achievement -palkinnon tunnustuksena tuotteista tai ominaisuuksista, jotka erottautuvat tuotekategoriassaan teknologisen läpimurron, ainutlaatuisen ominaisuuden tai muun huomattavan innovaation ansiosta ja vievät siten koko tuoteryhmän kehitystä eteenpäin.

”Toshiban viimeisimmän sukupolven ekohybridi-monitoimilaite on tutustumisen arvoinen kaikille organisaatiolle, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään vihreitä arvoja”, kertoo apulaispäällikkö George Mikolay Buyers Lab:sta.

Ekomonitoimilaitteessa on markkinoille täysin uusi ja innovatiivinen ominaisuus, joka mahdollistaa tulostamisen pois pyyhittävällä väriaineella. Samaa paperiarkkia voi täten käyttää kymmeniä kertoja. Samalla laitteella voidaan ekovärin lisäksi tulostaa asiakirjat myös tavallisella, arkistointikelpoisella mustalla väriaineella.

”Olemme ylpeitä siitä, että e-STUDIO3508LP on tunnustettu ainutlaatuiseksi ja innovatiiviseksi tuotteeksi ja siitä, että se on saanut BLI:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

”Ainutlaatuisen teknologian ja ominaisuuksiensa ansiosta tämä laite auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa ekologisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Uskomme ekomonitoimilaitetta käyttävien asiakkaiden vakuuttuvan sen hyödyistä”, jatkaa Tanska.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!

Aiheet: , , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)