6.2.2018

”Outstanding Achievement in Innovation” –palkinto

Toshiba e-STUDIO3508LP monitoimilaite on saanut Keypoint Intelligence – Buyers Lab:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon.

e-STUDIO3508LP on Toshiban Ekohybridi-monitoimilaite, jolla voi tulostaa tavallisia mustavalkotulosteita sekä pois pyyhittäviä ekotulosteita.

Buyers Lab myöntää Outstanding Achievement -palkinnon tunnustuksena tuotteista tai ominaisuuksista, jotka erottautuvat tuotekategoriassaan teknologisen läpimurron, ainutlaatuisen ominaisuuden tai muun huomattavan innovaation ansiosta ja vievät siten koko tuoteryhmän kehitystä eteenpäin.

”Toshiban viimeisimmän sukupolven ekohybridi-monitoimilaite on tutustumisen arvoinen kaikille organisaatiolle, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään vihreitä arvoja”, kertoo apulaispäällikkö George Mikolay Buyers Lab:sta.

Ekomonitoimilaitteessa on markkinoille täysin uusi ja innovatiivinen ominaisuus, joka mahdollistaa tulostamisen pois pyyhittävällä väriaineella. Samaa paperiarkkia voi täten käyttää kymmeniä kertoja. Samalla laitteella voidaan ekovärin lisäksi tulostaa asiakirjat myös tavallisella, arkistointikelpoisella mustalla väriaineella.

”Olemme ylpeitä siitä, että e-STUDIO3508LP on tunnustettu ainutlaatuiseksi ja innovatiiviseksi tuotteeksi ja siitä, että se on saanut BLI:n ”Outstanding Achievement in Innovation” -palkinnon”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

”Ainutlaatuisen teknologian ja ominaisuuksiensa ansiosta tämä laite auttaa asiakkaita ohjaamaan liiketoimintaansa ekologisesti, taloudellisesti ja tehokkaasti. Uskomme ekomonitoimilaitetta käyttävien asiakkaiden vakuuttuvan sen hyödyistä”, jatkaa Tanska.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!

Aiheet: , , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)