5.2.2019

Toshiban tulostusratkaisut Alppihiihdon MM-kisoissa Åressa

Alppihiihdon MM-kilpailut 2019 lasketaan naapurimaassamme Ruotsissa, Åressa 5.-17. helmikuuta.  Toshiba Tec Nordic on kilpailujen tulostusratkaisujen virallinen toimittaja yhdessä Östersundin AllOfficen kanssa.

Alppihiihdon MM-kilpailujen kestävän kehityksen strategia kattaa ympäristökysymykset ja ottaa huomioon myös sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden seikkoja. MM-kisaorganisaatio uskoo mahdollisuuteen tehdä perinteisiä ratkaisuja kestävämpiä päätöksiä. Esimerkkinä tästä on Toshiban kisoihin toimittama tulostusympäristö. MM-kisaorganisaation käytössä on ECO-monitoimitulostin, jolla voi käyttää samaa paperia jopa kymmenen kertaa, mikä vähentää paperin kulutusta sekä aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

”On huippuhienoa olla mukana edistämässä vihreämpää alppihiihdon maailmanmestaruuskamppailua Åressa ja asettaa talviurheilutapahtumien järjestämiselle uudet kestävän kehityksen viitearvot yhdessä MM-kisajärjestön pyrkimysten kanssa”, iloitsee Toshiba Tec Nordic:n Ruotsin markkinointi- ja myyntijohtaja Henrik Jinnestrand.

ECO-tulostimen taustana on, että tulostustavat muuttuvat ja tulosteita käytetään huomattavasti vähemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Asiakirjat tallennetaan ja arkistoidaan usein digitaalisesti ja tulosteita käytetään lähinnä kokouksissa, esityksissä tms. Jopa 90 prosenttia tulosteista heitetään pois viikon kuluessa. ECO-tulostimella samaa paperia voi käyttää yhä uudestaan. Alppihiihdon MM-kisoihin Toshiban toimittamat laitteet ovat mukana Toshiban Carbon Zero -päästöhyvitysohjelmassa, jonka myötä kisojen tulostusympäristö on ilmastoystävällisempi. Oletko sinä mukana Åressa? Kerromme siellä mielellämme lisää ratkaisuistamme.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)