5.2.2019

Toshiban tulostusratkaisut Alppihiihdon MM-kisoissa Åressa

Alppihiihdon MM-kilpailut 2019 lasketaan naapurimaassamme Ruotsissa, Åressa 5.-17. helmikuuta.  Toshiba Tec Nordic on kilpailujen tulostusratkaisujen virallinen toimittaja yhdessä Östersundin AllOfficen kanssa.

Alppihiihdon MM-kilpailujen kestävän kehityksen strategia kattaa ympäristökysymykset ja ottaa huomioon myös sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden seikkoja. MM-kisaorganisaatio uskoo mahdollisuuteen tehdä perinteisiä ratkaisuja kestävämpiä päätöksiä. Esimerkkinä tästä on Toshiban kisoihin toimittama tulostusympäristö. MM-kisaorganisaation käytössä on ECO-monitoimitulostin, jolla voi käyttää samaa paperia jopa kymmenen kertaa, mikä vähentää paperin kulutusta sekä aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

”On huippuhienoa olla mukana edistämässä vihreämpää alppihiihdon maailmanmestaruuskamppailua Åressa ja asettaa talviurheilutapahtumien järjestämiselle uudet kestävän kehityksen viitearvot yhdessä MM-kisajärjestön pyrkimysten kanssa”, iloitsee Toshiba Tec Nordic:n Ruotsin markkinointi- ja myyntijohtaja Henrik Jinnestrand.

ECO-tulostimen taustana on, että tulostustavat muuttuvat ja tulosteita käytetään huomattavasti vähemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Asiakirjat tallennetaan ja arkistoidaan usein digitaalisesti ja tulosteita käytetään lähinnä kokouksissa, esityksissä tms. Jopa 90 prosenttia tulosteista heitetään pois viikon kuluessa. ECO-tulostimella samaa paperia voi käyttää yhä uudestaan. Alppihiihdon MM-kisoihin Toshiban toimittamat laitteet ovat mukana Toshiban Carbon Zero -päästöhyvitysohjelmassa, jonka myötä kisojen tulostusympäristö on ilmastoystävällisempi. Oletko sinä mukana Åressa? Kerromme siellä mielellämme lisää ratkaisuistamme.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)