5.2.2019

Toshiban tulostusratkaisut Alppihiihdon MM-kisoissa Åressa

Alppihiihdon MM-kilpailut 2019 lasketaan naapurimaassamme Ruotsissa, Åressa 5.-17. helmikuuta.  Toshiba Tec Nordic on kilpailujen tulostusratkaisujen virallinen toimittaja yhdessä Östersundin AllOfficen kanssa.

Alppihiihdon MM-kilpailujen kestävän kehityksen strategia kattaa ympäristökysymykset ja ottaa huomioon myös sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden seikkoja. MM-kisaorganisaatio uskoo mahdollisuuteen tehdä perinteisiä ratkaisuja kestävämpiä päätöksiä. Esimerkkinä tästä on Toshiban kisoihin toimittama tulostusympäristö. MM-kisaorganisaation käytössä on ECO-monitoimitulostin, jolla voi käyttää samaa paperia jopa kymmenen kertaa, mikä vähentää paperin kulutusta sekä aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

”On huippuhienoa olla mukana edistämässä vihreämpää alppihiihdon maailmanmestaruuskamppailua Åressa ja asettaa talviurheilutapahtumien järjestämiselle uudet kestävän kehityksen viitearvot yhdessä MM-kisajärjestön pyrkimysten kanssa”, iloitsee Toshiba Tec Nordic:n Ruotsin markkinointi- ja myyntijohtaja Henrik Jinnestrand.

ECO-tulostimen taustana on, että tulostustavat muuttuvat ja tulosteita käytetään huomattavasti vähemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Asiakirjat tallennetaan ja arkistoidaan usein digitaalisesti ja tulosteita käytetään lähinnä kokouksissa, esityksissä tms. Jopa 90 prosenttia tulosteista heitetään pois viikon kuluessa. ECO-tulostimella samaa paperia voi käyttää yhä uudestaan. Alppihiihdon MM-kisoihin Toshiban toimittamat laitteet ovat mukana Toshiban Carbon Zero -päästöhyvitysohjelmassa, jonka myötä kisojen tulostusympäristö on ilmastoystävällisempi. Oletko sinä mukana Åressa? Kerromme siellä mielellämme lisää ratkaisuistamme.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

21.10.2019

Toshibalta tiedonhallintaratkaisut yhteistyössä M-Filesin kanssa

Palvellakseen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, Toshiba Tec vahvistaa palvelutarjontaansa tiedonhallinnan ratkaisuilla. Yhteistyökumppanina toimii M-Files.

18.9.2019

Haemme huoltoteknikkoa Toshiban palvelutiimiin Turkuun

Tuo panoksesi osaavaan palveluorganisaatioomme – haemme vahvistusta Turun seudun huoltotiimiimme monitoimitulostimien, tulostimien ja Digital Signage -näyttöjen pariin.

11.6.2019

Toshiban monitoimitulostimet toimivat saumattomasti O365:n kanssa

Microsoft O365:n avulla tiedostot, yhteistyöalueet ja sähköpostit ovat käytettävissä ilman, että tarvitsee olla yhteydessä paikalliseen palvelimeen toimistossa.

29.5.2019

Tee ekoteko ilmaston puolesta – kompensoi hiilijalanjälki

Carbon Zero -ohjelman avulla voit kompensoida tulostimien hiilijalanjäljen. Maksamalla vapaaehtoisen päästökompensaation, tulostimen ilmastokuorma hyvitetään ohjaamalla kompensaatiomaksu ympäristöhankkeisiin.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)