5.2.2019

Toshiban tulostusratkaisut Alppihiihdon MM-kisoissa Åressa

Alppihiihdon MM-kilpailut 2019 lasketaan naapurimaassamme Ruotsissa, Åressa 5.-17. helmikuuta.  Toshiba Tec Nordic on kilpailujen tulostusratkaisujen virallinen toimittaja yhdessä Östersundin AllOfficen kanssa.

Alppihiihdon MM-kilpailujen kestävän kehityksen strategia kattaa ympäristökysymykset ja ottaa huomioon myös sosiaalisen ja taloudellisen kestävyyden seikkoja. MM-kisaorganisaatio uskoo mahdollisuuteen tehdä perinteisiä ratkaisuja kestävämpiä päätöksiä. Esimerkkinä tästä on Toshiban kisoihin toimittama tulostusympäristö. MM-kisaorganisaation käytössä on ECO-monitoimitulostin, jolla voi käyttää samaa paperia jopa kymmenen kertaa, mikä vähentää paperin kulutusta sekä aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

”On huippuhienoa olla mukana edistämässä vihreämpää alppihiihdon maailmanmestaruuskamppailua Åressa ja asettaa talviurheilutapahtumien järjestämiselle uudet kestävän kehityksen viitearvot yhdessä MM-kisajärjestön pyrkimysten kanssa”, iloitsee Toshiba Tec Nordic:n Ruotsin markkinointi- ja myyntijohtaja Henrik Jinnestrand.

ECO-tulostimen taustana on, että tulostustavat muuttuvat ja tulosteita käytetään huomattavasti vähemmän kuin vielä muutama vuosi sitten. Asiakirjat tallennetaan ja arkistoidaan usein digitaalisesti ja tulosteita käytetään lähinnä kokouksissa, esityksissä tms. Jopa 90 prosenttia tulosteista heitetään pois viikon kuluessa. ECO-tulostimella samaa paperia voi käyttää yhä uudestaan. Alppihiihdon MM-kisoihin Toshiban toimittamat laitteet ovat mukana Toshiban Carbon Zero -päästöhyvitysohjelmassa, jonka myötä kisojen tulostusympäristö on ilmastoystävällisempi. Oletko sinä mukana Åressa? Kerromme siellä mielellämme lisää ratkaisuistamme.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)