5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Lahjoitamme jokaista joulukuun* aikana tilattua A4-monitoimitulostinta vastaan kanapoikueen. Kanat lahjoitetaan vähävaraisille perheille toimeentulon tukemiseksi Actionaid-järjestön kautta. Lapset saavat kananmunista elintärkeää ravintoa. Lisäksi kanat voivat katkaista köyhyyden kierteen. Munia myymällä perheiden toimeentulo paranee. Kohentuneen toimeentulon ansiosta useampi lapsi pääsee kouluun ja se myötävaikuttaa positiivisesti koko yhteisön kehittymiseen.

YK:n perustamaa kansainvälistä vapaaehtoistoiminnan päivää on vietetty jo vuodesta 1985 alkaen ja sen tarkoituksena on kannustaa kaikkia kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

*Kampanja on voimassa 1.-19.12.2019.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)