5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Lahjoitamme jokaista joulukuun* aikana tilattua A4-monitoimitulostinta vastaan kanapoikueen. Kanat lahjoitetaan vähävaraisille perheille toimeentulon tukemiseksi Actionaid-järjestön kautta. Lapset saavat kananmunista elintärkeää ravintoa. Lisäksi kanat voivat katkaista köyhyyden kierteen. Munia myymällä perheiden toimeentulo paranee. Kohentuneen toimeentulon ansiosta useampi lapsi pääsee kouluun ja se myötävaikuttaa positiivisesti koko yhteisön kehittymiseen.

YK:n perustamaa kansainvälistä vapaaehtoistoiminnan päivää on vietetty jo vuodesta 1985 alkaen ja sen tarkoituksena on kannustaa kaikkia kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

*Kampanja on voimassa 1.-19.12.2019.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)