5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Lahjoitamme jokaista joulukuun* aikana tilattua A4-monitoimitulostinta vastaan kanapoikueen. Kanat lahjoitetaan vähävaraisille perheille toimeentulon tukemiseksi Actionaid-järjestön kautta. Lapset saavat kananmunista elintärkeää ravintoa. Lisäksi kanat voivat katkaista köyhyyden kierteen. Munia myymällä perheiden toimeentulo paranee. Kohentuneen toimeentulon ansiosta useampi lapsi pääsee kouluun ja se myötävaikuttaa positiivisesti koko yhteisön kehittymiseen.

YK:n perustamaa kansainvälistä vapaaehtoistoiminnan päivää on vietetty jo vuodesta 1985 alkaen ja sen tarkoituksena on kannustaa kaikkia kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

*Kampanja on voimassa 1.-19.12.2019.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)