14.12.2020

Töitä tarjolla ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijalle (Solution Specialist)

Haemme Toshiballe työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle tai Turkuun ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijaa (Solution Specialist) tekniseen ylläpitoon.

Tehtäviisi kuuluu tukea ja ylläpitää Toshiban asiakkaiden tulostus- ja skannausympäristöjä kokonaisvaltaisesti. Vastuualueellesi kuuluu myös uusien tulostuspalveluasiakkaiden IT-ympäristön suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
Annamme hyvän tuotekoulutuksen ja perehdyksen ratkaisutuotteisiin, joten odotamme Sinulta hyvää kykyä oppia ja sisäistää järjestelmien toimivuuksia.

• Toshiban edustamien ratkaisutuotteiden tukipalvelut
• Sovellusten asennukset ja päivitykset
• Loppukäyttäjien tuki, opastus ja neuvonta
• Ohjeiden ylläpitäminen
• Osallistuminen asiakaskohtaisiin käyttöönotto- ja ylläpitoprojekteihin

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa tietotekniikan osaamista Windows palvelimista, työasemista ja verkoista, sekä Linux- ja skriptauskokemus katsotaan eduksi. Sinulta odotetaan hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiokykyä asiakkaiden sekä ulkoisten IT-kumppanien kanssa. Tämän monipuolisen ja vaativan tehtävän hoitaminen edellyttää myös teknistä koulutustaustaa, äärimmäisen itsenäistä työotetta ja kykyä reagoida nopeisiin muutoksiin, Suomen- ja Englanninkielen taitoa, hyvää yhteistyökykyä ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa, sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, monipuolisen asiakasrajapinnan sekä vakituisen työsuhteen yhdessä alansa merkittävimmistä toimijoista.

Lisätietoa tehtävästä saat Kimmo Erolalta (kimmo.erola (a) toshibatec.fi) tai Jari Niemiseltä (jari.nieminen (a) toshibatec.fi)

Mikä Toshiba?
Toshiba on asiantuntemukseltaan laaja ja vahva monialayritys, jolla on yhtiöitä ympäri maailmaa. Toshiba-konserniin kuuluva Toshiba Tec on erikoistunut kehittämään tulostusratkaisuja, joilla on käänteentekevä vaikutus työnkulkuun erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Kehitämme asiakkaiden tarpeisiin perustuvia teknologisia tuotteita ja palveluita, jotka aidosti nostavat asiakkaidemme liiketoiminnan tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta.

Toshiba Tec Nordic Ab vastaa Suomessa asiakkaiden tarpeisiin viimeisintä teknologiaa edustavilla monitoimitulostimilla, tulostimilla, tulostus- ja skannausratkaisuilla, viivakoodi- ja etikettitulostimilla, infonäyttöratkaisuilla sekä informaationhallinnan ratkaisuilla. Toshiba on merkki laadusta, teknisestä edelläkävijyydestä ja käyttäjäystävällisyydestä!

Aiheet:

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)