28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Tehtäviisi kuuluu asentaa, huoltaa ja ylläpitää Toshiban edustamia tuotteita kuten monitoimilaitteita, tulostimia ja AV-tuotteita asiakasrajapinnassa sisältäen:

– huolto-, korjaus- ja muut palvelukäynnit pääsääntöisesti Turun seudulla
– laiteasennukset ja käyttöönotot
– laitteiden ja niihin liittyvien järjestelmien asennukset sekä käyttökoulutukset
– käyttäjätuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotekniikan perusosaamista, teknistä koulutusta ja kokemusta, ajokorttia, äärimmäisen itsenäistä työotetta, hyvää yhteistyökykyä ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa sekä matkustusvalmiutta. Muu osaaminen tieto- ja AV-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, monipuolisen asiakasrajapinnan, laajan koulutuksen työtehtävien hoitamiseen sekä vakituisen työsuhteen yhdessä alansa merkittävimmistä toimijoista.

Kyselyt ja hakemukset: Jari Nieminen (jari.nieminen(a)toshibatec.fi). Kysymyksissä voit tavoitella myös puhelimitse numerosta 0500468210. Lähetäthän hakemuksesi 8.10.2021 mennessä.

Mikä Toshiba?

Toshiba on asiantuntemukseltaan laaja ja vahva monialayritys, jolla on yhtiöitä ympäri maailmaa. Toshiba Tec Nordic Ab vastaa Suomessa asiakkaiden tarpeisiin viimeisintä teknologiaa edustavilla monitoimitulostimilla, tulostimilla, tulostus- ja skannausratkaisuilla, viivakoodi- ja etikettitulostimilla, infonäyttöratkaisuilla sekä informaationhallinnan ratkaisuilla. Toshiba on merkki laadusta, teknisestä edelläkävijyydestä ja käyttäjäystävällisyydestä!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)