28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Tehtäviisi kuuluu asentaa, huoltaa ja ylläpitää Toshiban edustamia tuotteita kuten monitoimilaitteita, tulostimia ja AV-tuotteita asiakasrajapinnassa sisältäen:

– huolto-, korjaus- ja muut palvelukäynnit pääsääntöisesti Turun seudulla
– laiteasennukset ja käyttöönotot
– laitteiden ja niihin liittyvien järjestelmien asennukset sekä käyttökoulutukset
– käyttäjätuen

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotekniikan perusosaamista, teknistä koulutusta ja kokemusta, ajokorttia, äärimmäisen itsenäistä työotetta, hyvää yhteistyökykyä ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa sekä matkustusvalmiutta. Muu osaaminen tieto- ja AV-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, monipuolisen asiakasrajapinnan, laajan koulutuksen työtehtävien hoitamiseen sekä vakituisen työsuhteen yhdessä alansa merkittävimmistä toimijoista.

Kyselyt ja hakemukset: Jari Nieminen (jari.nieminen(a)toshibatec.fi). Kysymyksissä voit tavoitella myös puhelimitse numerosta 0500468210. Lähetäthän hakemuksesi 8.10.2021 mennessä.

Mikä Toshiba?

Toshiba on asiantuntemukseltaan laaja ja vahva monialayritys, jolla on yhtiöitä ympäri maailmaa. Toshiba Tec Nordic Ab vastaa Suomessa asiakkaiden tarpeisiin viimeisintä teknologiaa edustavilla monitoimitulostimilla, tulostimilla, tulostus- ja skannausratkaisuilla, viivakoodi- ja etikettitulostimilla, infonäyttöratkaisuilla sekä informaationhallinnan ratkaisuilla. Toshiba on merkki laadusta, teknisestä edelläkävijyydestä ja käyttäjäystävällisyydestä!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)