31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

Toshiba Tec Nordic AB ja IT4B Partners Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi. Siirron ajankohta on 1.4.2020. Tampereen talousalueen asiakkaat hoidetaan jatkossa IT4B:n toimesta. Toshiba Tec:n Tampereen myyntihenkilöstö siirtyy IT4B:n myyntitiimiin ja tulee ottamaan IT4B:n koko palvelutarjoaman haltuunsa.

Tampereen alueen myyntiliiketoiminnan siirto kokeneelle kumppanillemme takaa saumattoman siirtymän. Tulostaminen on merkittävä osa IT4B:n tarjoamaa jo ennestään ja siirto tuo entistä laajemman ja kokonaisvaltaisemman palvelutarjoaman Tampereen talousalueen asiakkaille”, sanoo Timo Kortelainen, Toshiba Tec Nordic AB:n toimitusjohtaja.

”Siirto sopii erinomaisesti kasvu- ja laajentumisstrategiaamme ja uskon, että voimme palvella entistä paremmin markkinaamme, jossa yritysten tulostusratkaisujen, työasemien, lähiverkon ja palvelinratkaisujen sekä ICT-ylläpidon ja tuen asiantuntijaosaamiselle on kasvava tarve”, toteaa Marko Helén, IT4B Partners Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätiedot:
Toshiba Tec Nordic AB, Harri Salokangas p. +358 40 738 0369
IT4B Partners Oy, Marko Helén p. +358 40 480 8125

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

14.12.2020

Töitä tarjolla ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijalle (Solution Specialist)

Haemme Toshiballe työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle tai Turkuun ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijaa (Solution Specialist) tekniseen ylläpitoon.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)