31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

Toshiba Tec Nordic AB ja IT4B Partners Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi. Siirron ajankohta on 1.4.2020. Tampereen talousalueen asiakkaat hoidetaan jatkossa IT4B:n toimesta. Toshiba Tec:n Tampereen myyntihenkilöstö siirtyy IT4B:n myyntitiimiin ja tulee ottamaan IT4B:n koko palvelutarjoaman haltuunsa.

Tampereen alueen myyntiliiketoiminnan siirto kokeneelle kumppanillemme takaa saumattoman siirtymän. Tulostaminen on merkittävä osa IT4B:n tarjoamaa jo ennestään ja siirto tuo entistä laajemman ja kokonaisvaltaisemman palvelutarjoaman Tampereen talousalueen asiakkaille”, sanoo Timo Kortelainen, Toshiba Tec Nordic AB:n toimitusjohtaja.

”Siirto sopii erinomaisesti kasvu- ja laajentumisstrategiaamme ja uskon, että voimme palvella entistä paremmin markkinaamme, jossa yritysten tulostusratkaisujen, työasemien, lähiverkon ja palvelinratkaisujen sekä ICT-ylläpidon ja tuen asiantuntijaosaamiselle on kasvava tarve”, toteaa Marko Helén, IT4B Partners Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätiedot:
Toshiba Tec Nordic AB, Harri Salokangas p. +358 40 738 0369
IT4B Partners Oy, Marko Helén p. +358 40 480 8125

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)