25.8.2020

Toimiston uusin supersankari on täällä!

Toshiba tuo markkinoille uudet energiatehokkaat A4-värimonitoimitulostimet, jotka tekevät vaikutuksen tulostuslaadun lisäksi energiatehokkuudellaan ja ne integroituvat täydellisesti nykyaikaisiin liiketoimintaympäristöihin. Uudet mallit, e-STUDIO330AC ja e-STUDIO400AC, on kehitetty erittäin käyttäjäystävälliseksi ja ne vastaavat räätälöitävyydellään asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Täysin muokattavissa olevan 26 cm:n (10,1 tuumaa) tablettityyppisen kosketusnäytön ansiosta monivaiheisista ohjaustoiminnoista voidaan tehdä yksinkertaisia pikavalintatoimintoja. Suuri käyttöliittymä voidaan räätälöidä yksilöllisten mieltymysten mukaan. Uudet mallit ovat joustavasti integroitavissa kolmansien osapuolien ratkaisuihin ja ne tukevat pilvi- ja mobiilitulostusta. Skannausta tehostaa automaattinen kaksipuolinen syöttölaite, jolla pystyy skannaamaan jopa 116 kuvapintaa minuutissa.

“Laitteissa on vakiona salattu tietoturvallinen kiintolevy ja ne täyttävät korkeimmatkin tietoturvavaatimukset”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiba on kiinnittänyt erityishuomiota energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen ja uudet monitoimitulostimet ovat siten vaativimpien ympäristöstandardien mukaisia. Huippuluokan TEC-arvot ja virtaa säästävä lepotila ovat esimerkkejä siitä, kuinka arvokkaita luonnonvaroja säästetään ja hiilijalanjälkeä vähennetään.

“e-BRIDGE Plus for Green Information -appsin avulla monitoimilaitteen kosketusnäytöltä voi seurata ympäristövaikutuksia suoraan, jolloin selkeät grafiikat ja tilastot auttavat tehostamaan resurssien käyttöä välittömästi”, lisää Mikko Tanska.

Tutustu ja lue lisää täältä.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)