27.10.2017

Rajattomat mahdollisuudet infonäyttöratkaisuilla

Infonäytöt ovat tehokas kanava markkinointi- ja informaatiosisällön esittämiseen. Ne tavoittavat kohderyhmänsä ajankohtaisesti erottuvilla viesteillä.

Näytöt toimivat huomiota herättävänä ja tehokkaana multimediakanavana, joilla haetaan vahvoja kokemuksia parhaan mahdollisen viestitehon aikaansaamiseksi.

Digitaaliset näytöt yleistyvät vauhdilla kaiken kokoisissa yrityksissä. Näytöillä esitetyt viestit ovat nopeasti mukautettavissa muuttuvan ympäristön vaatimuksiin ja etähallinta mahdollistaa viestinnän ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttötarkoitukset vaihtelevat sisäisistä neuvotteluhuoneratkaisuista interaktiiviseen myymälämainontaan ja oppilaitosten viestintäkokonaisuuksista aikatauluopasteisiin julkisen liikenteen välineissä. Näyttöjä löytyy muutaman tuuman tableteista näyttäviin videoseiniin.

Asiakkaiden vaatimukset ovat nykypäivänä enemmän kuin vain teknologiaa. ”Ratkaisun valinnassa on kyse asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä”, Toshiban Digital Signage -liiketoiminnasta vastaava Marko Saarelma kertoo. ”Parhaan hyödyn digitaalisista näytöistä saa, kun yrityksen viestintäkokonaisuus kartoitetaan yhdessä ja näyttöjä hyödynnetään innovatiivisesti toteutuksessa”, Saarelma jatkaa. Pieniä yrityksiä auttaa, että kampanjasisältöä voi muuttaa nopeasti ilman perinteisiä printtimainonnan painokuluja ja tuotantoaikaa, kun taas kauppakeskuksissa voidaan houkutella asiakkaita vaikkapa interaktiivisuutta ja kosketusnäyttöjä hyödyntäen. Näytönhallintaohjelmistot toimivat yhtä vaivattomasti nettiselaimen avulla paikallisesti yhden toimipisteen näyttöjen ohjauksessa kuin globaalisti satojen näyttöjen kokonaisuuksissa.

Toshiban uusimman teknologian avulla kokonaisuus saadaan vietyä aivan uudelle tasolle. TCxElevate Signals:n avulla saadaan anonyymisti ja asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen yhä tarkempaa tietoa asiakasprofiileista. Kun sensorit yhdistetään näyttöihin, saadaan tietoa esimerkiksi siitä, minkä tyyppisen ihmisryhmän mikäkin sisältö saa pysähtymään. Kassajärjestelmiin integrointi, datan analysointi ja tiedon hyödyntäminen suunnitelmallisesti markkinoinnissa antaa myynnin ja markkinoinnin tueksi valtavan määrän arvokasta informaatiota. ”Teknologian luomien lähes rajattomien hyödyntämismahdollisuuksien ansiosta digitaaliset näyttöratkaisut ovat yrityksille lopulta pieni investointi”, arvioi Saarelma.

Ota yhteyttä tai lue lisää Digital Signage näytöistä.

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)