19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Toshiba-asiantuntijat apunasi

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

Näin puhdistat monitoimitulostimen pinnat

1. Kosketusnäyttö ja valotuslasi
Katkaise virta virtakytkimestä.
Pyyhi kosketusnäyttö ja valotuslasi pehmeällä ja kuivalla mikrokuituliinalla tai kosketusnäytöille tarkoitetulla puhdistusaineella.
Muista, että laitetta ei saa kastella märäksi ja varo naarmuttamasta näyttöä liian karkealla liinalla.

2. Monitoimitulostimen muut ulkopinnat
Katkaise virta virtakytkimestä.
Voit pyyhkiä ulkopinnat kuivalla tai kostealla puhdistusliinalla ja käyttää tarvittaessa mietoa pesuainetta. Kostuta liina puhdistusaineella, älä suihkuta tai kaada ainetta suoraan laitteelle.

Bakteerien ja virusten leviämistä voi vähentää 

  • Käyttämällä kosketusnäyttökynää
    Kosketusnäyttö pysyy puhtaana sormenjäljistä ja hygienia paranee, kun käytät kosketusnäyttökynää.
  • Asentamalla näytölle antibakteerikalvon
    Antibakteerikalvo hylkii likaa sekä bakteereja ja kalvolla suojatuilla pinnoilla bakteerien tartuntariski vähenee jopa 99,99%. Antibakteerikalvo on testattu ISO 22196 -standardin mukaisesti bakteereita vastaan ja sen toiminta-aika on normaalikäytössä jopa 5 vuotta. Toiminta perustuu kalvon sisältämien hopeaionien (ag+) vapautumiseen kalvon pinnalta, mikä häiritsee bakteerin elintärkeitä toimintoja. Kalvoa ei ole testattu viruksia vastaan, mutta vastaavalla metodilla on saatu lupaavia tuloksia viruksien osalta.

Varmista aina monitoimitulostinta puhdistaessasi, ettei laitteelle aiheudu vahinkoa. Jos monitoimitulostimen pinnoilla on likaa, joka ei lähde pois yllä olevilla ohjeilla, voit aina kääntyä puoleemme.

Lataa Toshiba monitoimitulostimen puhdistuohje: Toshiba_MFP_puhdistusohje

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)