29.10.2020

Käytä monitoimitulostinta turvallisesti ja hygieenisesti

Monitoimitulostinta käytettäessä on hygieniasta huolehtiminen ja pintojen oikeaoppinen puhdistus näinä aikoina erityisen tärkeää. Turvalliseen käyttöön on lisäksi olemassa erilaisia arkea helpottavia ratkaisuja.

Aikaisemmin kerroimme miten monitoimitulostimen pinnat puhdistetaan oikeaoppisesti ja miten epäpuhtauksien leviämistä monitoimitulostimen kosketuspintojen kautta voidaan vähentää. Lisäksi bakteerien ja virusten leviämistä kosketuspinnoilta voi vähentää käyttämällä Toshibalta saatavaa kosketusnäyttökynää tai antibakteerista kalvoa laitteen näytössä.

Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti. Lataa Toshiban monitoimitulostimen puhdistusohje tästä.

”Mikäli haluat kokonaan välttää koskettamasta monitoimitulostimen käyttöpaneelia, on Toshiballa myös siihen ratkaisu”, kertoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Monitoimitulostinta voidaan käyttää myös mobiilisovelluksella oman älypuhelimen näytön kautta. Näin toimimalla ei itse tulostimeen tarvitse koskea laisinkaan. Lisäksi turvatulostuksen avulla voidaan aktivoida käyttöön toiminto, joka vapauttaa kaikki tulosteesi automaattisesti kun kirjaudut tulostimelle esimerkiksi omalla kulkukortillasi.

”Turvatulostuksen avulla vapautat omat tulosteesi sekä tietoturvallisesti että hygieenisesti koskematta laisinkaan tulostimeen”, kertoo Tanska.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Mikko Tanska
Toshiba Tec Nordic Ab
mikko.tanska@toshibatec.fi
Mobile: +358503949161
www.linkedin.com/in/mikko-tanska

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)