11.12.2017

Ei paperiton toimisto, vaan vähemmän paperia toimistossa!

Toimistoissa tulostetaan paljon väliaikaisia asiakirjoja oikolukemista tai muuta tarkastelua varten. Nämä asiakirjat yleensä heitetään pois muutaman tunnin kuluttua.

Ratkaisu ei ole paperiton toimisto vaan vähemmän paperia toimistossa! Luonnollisesti.

Toshiban innovatiiviset ekomonitoimilaitteet pystyvät pyyhkimään niillä tulostettujen paperien tekstin ja kuvat – uudestaan ja uudestaan. Jokaisen paperin voi käyttää molemmin puolin jopa 20 kertaa. Paperin kulutusta voidaan näin laskea 80 % nykyisestään ilman, että tulostamisen määrää sinänsä muutetaan.

”Paperin käytön ja paperin kierrätyksen välisen kuilun välttämiseksi asiakkaamme voivat käyttää vähemmän paperia joutumatta muuttamaan tulostustottumuksiaan. Ympäristötietoisuuden lisäämisellä uskomme todellakin, että nykymaailmassa yritysten on toimittava tehokkaasti, taloudellisesti ja ekologisesti, jos he haluavat menestyä”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Ainutlaatuisen ekotulostusteknologian kehittäminen on jälleen yksi vahvistus siitä, että Toshiba keskittyy voimakkaasti ympäristöasioihin.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!”

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

19.12.2019

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää joulua!

Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2020.
Tuemme tänäkin vuonna joululahjavaroillamme Tukikummit-säätiön toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)