11.12.2017

Ei paperiton toimisto, vaan vähemmän paperia toimistossa!

Toimistoissa tulostetaan paljon väliaikaisia asiakirjoja oikolukemista tai muuta tarkastelua varten. Nämä asiakirjat yleensä heitetään pois muutaman tunnin kuluttua.

Ratkaisu ei ole paperiton toimisto vaan vähemmän paperia toimistossa! Luonnollisesti.

Toshiban innovatiiviset ekomonitoimilaitteet pystyvät pyyhkimään niillä tulostettujen paperien tekstin ja kuvat – uudestaan ja uudestaan. Jokaisen paperin voi käyttää molemmin puolin jopa 20 kertaa. Paperin kulutusta voidaan näin laskea 80 % nykyisestään ilman, että tulostamisen määrää sinänsä muutetaan.

”Paperin käytön ja paperin kierrätyksen välisen kuilun välttämiseksi asiakkaamme voivat käyttää vähemmän paperia joutumatta muuttamaan tulostustottumuksiaan. Ympäristötietoisuuden lisäämisellä uskomme todellakin, että nykymaailmassa yritysten on toimittava tehokkaasti, taloudellisesti ja ekologisesti, jos he haluavat menestyä”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Ainutlaatuisen ekotulostusteknologian kehittäminen on jälleen yksi vahvistus siitä, että Toshiba keskittyy voimakkaasti ympäristöasioihin.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!”

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)