11.12.2017

Ei paperiton toimisto, vaan vähemmän paperia toimistossa!

Toimistoissa tulostetaan paljon väliaikaisia asiakirjoja oikolukemista tai muuta tarkastelua varten. Nämä asiakirjat yleensä heitetään pois muutaman tunnin kuluttua.

Ratkaisu ei ole paperiton toimisto vaan vähemmän paperia toimistossa! Luonnollisesti.

Toshiban innovatiiviset ekomonitoimilaitteet pystyvät pyyhkimään niillä tulostettujen paperien tekstin ja kuvat – uudestaan ja uudestaan. Jokaisen paperin voi käyttää molemmin puolin jopa 20 kertaa. Paperin kulutusta voidaan näin laskea 80 % nykyisestään ilman, että tulostamisen määrää sinänsä muutetaan.

”Paperin käytön ja paperin kierrätyksen välisen kuilun välttämiseksi asiakkaamme voivat käyttää vähemmän paperia joutumatta muuttamaan tulostustottumuksiaan. Ympäristötietoisuuden lisäämisellä uskomme todellakin, että nykymaailmassa yritysten on toimittava tehokkaasti, taloudellisesti ja ekologisesti, jos he haluavat menestyä”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Ainutlaatuisen ekotulostusteknologian kehittäminen on jälleen yksi vahvistus siitä, että Toshiba keskittyy voimakkaasti ympäristöasioihin.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!”

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

29.11.2019

Etsimme Espooseen pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Espooseen uutta pätevää pre-sales henkistä ICT-asiantuntijaa vahvistamaan jo ennestään osaavaa asiantuntijatiimiämme.

25.11.2019

Viisi syytä turvatulostuksen käyttöön

Toshiban turvatulostusratkaisut suojaavat monitoimitulostimelle tulostettavat dokumentit ja arkaluontoiset tiedot tehokkaasti.

21.10.2019

Toshibalta tiedonhallintaratkaisut yhteistyössä M-Filesin kanssa

Palvellakseen nykyisiä ja uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, Toshiba Tec vahvistaa palvelutarjontaansa tiedonhallinnan ratkaisuilla. Yhteistyökumppanina toimii M-Files.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)