11.12.2017

Ei paperiton toimisto, vaan vähemmän paperia toimistossa!

Toimistoissa tulostetaan paljon väliaikaisia asiakirjoja oikolukemista tai muuta tarkastelua varten. Nämä asiakirjat yleensä heitetään pois muutaman tunnin kuluttua.

Ratkaisu ei ole paperiton toimisto vaan vähemmän paperia toimistossa! Luonnollisesti.

Toshiban innovatiiviset ekomonitoimilaitteet pystyvät pyyhkimään niillä tulostettujen paperien tekstin ja kuvat – uudestaan ja uudestaan. Jokaisen paperin voi käyttää molemmin puolin jopa 20 kertaa. Paperin kulutusta voidaan näin laskea 80 % nykyisestään ilman, että tulostamisen määrää sinänsä muutetaan.

”Paperin käytön ja paperin kierrätyksen välisen kuilun välttämiseksi asiakkaamme voivat käyttää vähemmän paperia joutumatta muuttamaan tulostustottumuksiaan. Ympäristötietoisuuden lisäämisellä uskomme todellakin, että nykymaailmassa yritysten on toimittava tehokkaasti, taloudellisesti ja ekologisesti, jos he haluavat menestyä”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Ainutlaatuisen ekotulostusteknologian kehittäminen on jälleen yksi vahvistus siitä, että Toshiba keskittyy voimakkaasti ympäristöasioihin.

Luonnonvarojen vastuullinen hyödyntäminen ja tuotteiden ympäristövaikutusten pienentäminen kuuluvat Toshiban yritysfilosofiaan. Hiilidioksidipäästöjä vähentävän järjestelmän kehittäminen kertoo sekä Toshiban sitoutumisesta parempaan tulevaisuuteen että yhtiön roolista johtavana innovatiivisena valmistajana.

Lue lisää ympäristöasioista blogista ”Oikein valittu tulostin voi olla merkittävä ekoteko!”

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)