14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

Toshiba e-BRIDGE Plus -tekniikan ansiosta voit lisätä monitoimitulostimiin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia yhtä helposti kuin älypuhelimella. Tehokkaat ja aina ajan tasalla olevat appsit tekevät asiakirjojen käsittelystä entistä helpompaa.

”Toshiban monitoimitulostimet sekä niihin integroidut appsit vastaavat nykyaikaisten työympäristöjen vaatimuksiin ja tarjoavat älypuhelimen käyttöön tottuneille samankaltaisen, luontevan käyttäjäkokemuksen”, toteaa Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Plus -appsit tehostavat työntekoa ja sujuvoittavat prosesseja napin painalluksella kasvattamatta turhaan IT-infrastruktuuria. Appsit ovat yhdistettävissä saumattomasti moniin nykyaikaisiin järjestelmiin, esimerkiksi OneDrive for Business ja Sharepoint Online.

”Appsien avulla voi nopeasti ja helposti lisätä laitteisiin uusia ominaisuuksia ja uusia appseja kehitetään ​​jatkuvasti”, täsmentää Mikko Tanska. ”Jos haluat tehdä asioita helpommin ja tehokkaammin, valmiit plug & play appsimme ovat juuri sitä, mitä tarvitset”, jatkaa Tanska.

Kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

25.8.2020

Toimiston uusin supersankari on täällä!

Toshiba tuo markkinoille uudet energiatehokkaat A4-värimonitoimitulostimet, jotka tekevät vaikutuksen tulostuslaadun lisäksi energiatehokkuudellaan ja ne integroituvat täydellisesti nykyaikaisiin liiketoimintaympäristöihin. Uudet mallit, e-STUDIO330AC ja e-STUDIO400AC, on kehitetty erittäin käyttäjäystävälliseksi ja ne vastaavat räätälöitävyydellään asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

2.6.2020

Webinar: M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM yhteiskäytössä

Haluatko tehostaa myyntityötä ja helpottaa myyntijohdon tehtäviä? Osallistu webinaariimme ke 10.6.2020 klo 09:00-10:00 ja oivalla, miten tuloksekkaasti M-Files tiedonhallinta ja Pipedrive CRM täydentävät toisiaan.

19.5.2020

Puhdista monitoimitulostimen kosketusnäyttö ja muut pinnat oikein

Pidä huolta monitoimitulostimesta ja puhdista sen pinnat oikein. Monitoimitulostimen pintojen puhdistus on helppoa, mutta muutama asia kannattaa huomioida. Toshiba suosittelee monitoimitulostimen pintojen puhdistamista säännöllisesti mikrokuituliinalla. Samalla ehkäiset bakteerien ja virusten leviämistä.

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)