14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

Toshiba e-BRIDGE Plus -tekniikan ansiosta voit lisätä monitoimitulostimiin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia yhtä helposti kuin älypuhelimella. Tehokkaat ja aina ajan tasalla olevat appsit tekevät asiakirjojen käsittelystä entistä helpompaa.

”Toshiban monitoimitulostimet sekä niihin integroidut appsit vastaavat nykyaikaisten työympäristöjen vaatimuksiin ja tarjoavat älypuhelimen käyttöön tottuneille samankaltaisen, luontevan käyttäjäkokemuksen”, toteaa Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Plus -appsit tehostavat työntekoa ja sujuvoittavat prosesseja napin painalluksella kasvattamatta turhaan IT-infrastruktuuria. Appsit ovat yhdistettävissä saumattomasti moniin nykyaikaisiin järjestelmiin, esimerkiksi OneDrive for Business ja Sharepoint Online.

”Appsien avulla voi nopeasti ja helposti lisätä laitteisiin uusia ominaisuuksia ja uusia appseja kehitetään ​​jatkuvasti”, täsmentää Mikko Tanska. ”Jos haluat tehdä asioita helpommin ja tehokkaammin, valmiit plug & play appsimme ovat juuri sitä, mitä tarvitset”, jatkaa Tanska.

Kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)