14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

Toshiba e-BRIDGE Plus -tekniikan ansiosta voit lisätä monitoimitulostimiin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia yhtä helposti kuin älypuhelimella. Tehokkaat ja aina ajan tasalla olevat appsit tekevät asiakirjojen käsittelystä entistä helpompaa.

”Toshiban monitoimitulostimet sekä niihin integroidut appsit vastaavat nykyaikaisten työympäristöjen vaatimuksiin ja tarjoavat älypuhelimen käyttöön tottuneille samankaltaisen, luontevan käyttäjäkokemuksen”, toteaa Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Plus -appsit tehostavat työntekoa ja sujuvoittavat prosesseja napin painalluksella kasvattamatta turhaan IT-infrastruktuuria. Appsit ovat yhdistettävissä saumattomasti moniin nykyaikaisiin järjestelmiin, esimerkiksi OneDrive for Business ja Sharepoint Online.

”Appsien avulla voi nopeasti ja helposti lisätä laitteisiin uusia ominaisuuksia ja uusia appseja kehitetään ​​jatkuvasti”, täsmentää Mikko Tanska. ”Jos haluat tehdä asioita helpommin ja tehokkaammin, valmiit plug & play appsimme ovat juuri sitä, mitä tarvitset”, jatkaa Tanska.

Kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

14.12.2020

Töitä tarjolla ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijalle (Solution Specialist)

Haemme Toshiballe työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle tai Turkuun ratkaisutuotteiden IT-asiantuntijaa (Solution Specialist) tekniseen ylläpitoon.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)