14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

Toshiba e-BRIDGE Plus -tekniikan ansiosta voit lisätä monitoimitulostimiin uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia yhtä helposti kuin älypuhelimella. Tehokkaat ja aina ajan tasalla olevat appsit tekevät asiakirjojen käsittelystä entistä helpompaa.

”Toshiban monitoimitulostimet sekä niihin integroidut appsit vastaavat nykyaikaisten työympäristöjen vaatimuksiin ja tarjoavat älypuhelimen käyttöön tottuneille samankaltaisen, luontevan käyttäjäkokemuksen”, toteaa Toshiban tuotepäällikkö Mikko Tanska.

Toshiban e-BRIDGE Plus -appsit tehostavat työntekoa ja sujuvoittavat prosesseja napin painalluksella kasvattamatta turhaan IT-infrastruktuuria. Appsit ovat yhdistettävissä saumattomasti moniin nykyaikaisiin järjestelmiin, esimerkiksi OneDrive for Business ja Sharepoint Online.

”Appsien avulla voi nopeasti ja helposti lisätä laitteisiin uusia ominaisuuksia ja uusia appseja kehitetään ​​jatkuvasti”, täsmentää Mikko Tanska. ”Jos haluat tehdä asioita helpommin ja tehokkaammin, valmiit plug & play appsimme ovat juuri sitä, mitä tarvitset”, jatkaa Tanska.

Kokeneet IT-asiantuntijamme ovat valmiita etsimään ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Aiheet: ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

31.3.2020

Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy kumppanimme hoidettavaksi

Toshiba Tec:n Tampereen myyntiliiketoiminta siirtyy IT4B:n hoidettavaksi 1.4.2020 alkaen.

14.2.2020

Appsien avulla enemmän irti Toshiban monitoimitulostimista

Toshiba e-BRIDGE Plus -appsit yksinkertaistavat työnkulkuja ja auttavat saamaan enemmän irti tulostusratkaisuista.

19.12.2019

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää joulua!

Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2020.
Tuemme tänäkin vuonna joululahjavaroillamme Tukikummit-säätiön toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

5.12.2019

Toshiba osallistuu kansainväliseen vapaaehtoistoiminnan päivään 5.12.2019

Vuoden 2019 teema “Volunteer for an inclusive future” kiinnittää erityistä huomiota syrjäytyneiden mahdollisuuksiin vaikuttaa konkreettisesti omaan elämäänsä ja toimia rakentavasti omissa yhteisöissään paremman tulevaisuuden luomiseksi.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)