8.1.2018

Älykäs kävijätilastointi parantaa asiointikokemusta

Asiakasviestinnän kohdentaminen ja riittävän asiakaspalveluhenkilökunnan mitoittaminen ovat haasteita, joiden ratkomiseen yritykset käyttävät valtavasti resursseja.

Myymälöissä ja julkisissa tiloissa liikkuu paljon asiakkaita. Asiakasviestinnän kohdentaminen ja mm. riittävän asiakaspalveluhenkilökunnan mitoittaminen ovat haasteita, joiden ratkomiseen yritykset käyttävät valtavasti resursseja.

Toshiban innovatiivinen, konenäköön ja neuroverkkoihin perustuva tilastointijärjestelmä seuraa ja profiloi kävijöitä huomaamattomasti, mutta silti tarkasti. Kävijöistä pystytään päättelemään mm. ikä, sukupuoli sekä vierailijan kulkureitti myymälässä. Kävijäseuranta tallettaa kävijöiden tiedot analytiikkapalveluun, josta kävijätietoja voidaan tarkastella jälkikäteen.

”Tiedot talletetaan tunnistamattomassa muodossa, eikä järjestelmä talleta mitään henkilökohtaisia tietoja, joten yksittäistä vierailijaa ei voida jälkikäteen jäljittää. Järjestelmä ei myöskään talleta mitään video- tai kuva-aineistoa”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Raine Haapasaari.

Järjestelmä on parhaimmillaan markkinointiviestinnän osuvuuden mittaamisessa ja kävijätietojen tilastoinnissa eri ajanjaksoina.

Toshiba on maailman suurin kaupanalan ratkaisujen toimittaja. Kävijätilastointijärjestelmä on osa-alue Toshiban myymäläratkaisuiden valikoimassa. Kävijätilastointijärjestelmää voidaan soveltaa myös muualla, kuin myymälöissä. Esimerkiksi neuvottelutilojen käyttöasteen seuranta ja vaikkapa julkisen liikenteen käyttöasteen tilastointi ovat järjestelmälle mahdollisia käyttökohteita.

Lue myös uutinen Toshiban infonäyttöratkaisuista

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

Toshiba-asiantuntijat apunasi

18.5.2021

Töitä tarjolla tiedonhallinnan konsultoivalle asiantuntijalle

Haemme iloiseen tiimiimme vahvistukseksi tiedonhallinnan konsultoivaa asiantuntijaa.

16.12.2020

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME HYVÄÄ JOULUA 2020!

Erikoinen vuosi 2020 saapuu vihdoin päätökseen. On aika pyyhkiä se ja kääntää katseet kohti parempaa vuotta 2021. Toivotamme kaikille tunnelmallista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)