8.1.2018

Älykäs kävijätilastointi parantaa asiointikokemusta

Asiakasviestinnän kohdentaminen ja riittävän asiakaspalveluhenkilökunnan mitoittaminen ovat haasteita, joiden ratkomiseen yritykset käyttävät valtavasti resursseja.

Myymälöissä ja julkisissa tiloissa liikkuu paljon asiakkaita. Asiakasviestinnän kohdentaminen ja mm. riittävän asiakaspalveluhenkilökunnan mitoittaminen ovat haasteita, joiden ratkomiseen yritykset käyttävät valtavasti resursseja.

Toshiban innovatiivinen, konenäköön ja neuroverkkoihin perustuva tilastointijärjestelmä seuraa ja profiloi kävijöitä huomaamattomasti, mutta silti tarkasti. Kävijöistä pystytään päättelemään mm. ikä, sukupuoli sekä vierailijan kulkureitti myymälässä. Kävijäseuranta tallettaa kävijöiden tiedot analytiikkapalveluun, josta kävijätietoja voidaan tarkastella jälkikäteen.

”Tiedot talletetaan tunnistamattomassa muodossa, eikä järjestelmä talleta mitään henkilökohtaisia tietoja, joten yksittäistä vierailijaa ei voida jälkikäteen jäljittää. Järjestelmä ei myöskään talleta mitään video- tai kuva-aineistoa”, sanoo Toshiban tuotepäällikkö Raine Haapasaari.

Järjestelmä on parhaimmillaan markkinointiviestinnän osuvuuden mittaamisessa ja kävijätietojen tilastoinnissa eri ajanjaksoina.

Toshiba on maailman suurin kaupanalan ratkaisujen toimittaja. Kävijätilastointijärjestelmä on osa-alue Toshiban myymäläratkaisuiden valikoimassa. Kävijätilastointijärjestelmää voidaan soveltaa myös muualla, kuin myymälöissä. Esimerkiksi neuvottelutilojen käyttöasteen seuranta ja vaikkapa julkisen liikenteen käyttöasteen tilastointi ovat järjestelmälle mahdollisia käyttökohteita.

Lue myös uutinen Toshiban infonäyttöratkaisuista

Aiheet: , ,

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Clarivate-listaus Toshiba Top 100 Innovatiivisimman yritykset-listalla artikkelikuva

31.3.2022

Toshiba mukana maailman innovatiivisimpien yritysten listalla

Toshiba Corporation on mukana Clarivate Top 100 Global Innovators ™ 2022 -listalla. Kyseessä on vuosittain julkaistava listaus maailman innovatiivisimmista yrityksistä, jonka julkaisee globaali analytiikkayritys Clarivate.

Näin saavumme jouluun - neljä adventtikynttilää

15.12.2021

Näin saavumme jouluun – kiireettömin askelin

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa! Muistakaamme läheisiämme ja itseämme rennolla läsnäololla. Koostimme vinkit, joiden avulla joulun viettoon laskeutuminen onnistuu kiireettömin askelin.

28.9.2021

Töitä tarjolla huoltoteknikolle

Haemme Toshiballe vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle HUOLTOTEKNIKKOA

Sujuvammat työnkulut Toshiban viivakooditulostimilla

28.6.2021

Huipputason suorituskykyä ja uusi, tyylikäs design – Toshiban BV400D -etikettitulostimet

Toshiban BV400D-sarjan etikettitulostimet ovat kapasiteetiltaan tehoikkaimmat, jotka Toshiba on koskaan julkaissut pienten pöytätulostinten luokassa. Laitteet on helppo integroida osaksi monenlaisia IT-ympäristöjä ja ne on varustettu uusimalla tulostustekniikalla.

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)