Saimaa Stadiumi: Matalan kynnyksen WOW infonäyttöjärjestelmällä

Toshiba on tuonut Saimaa Stadiumille markkinoiden uusinta tekniikkaa, jonka avulla laajat seinäalat on valjastettu tehokkaaseen käyttöön. Infonäyttöjärjestelmän avulla opastetaan asiakkaita, seurataan ihmisvirtoja, jaetaan tietoa ja taataan yhteistyökumppaneille näkyvyyttä. Käytössä on myös edistyksellistä kokoustekniikkaa ja upeita virtuaaliseiniä, joiden ansiosta esimerkiksi juoksutreenin voi siirtää Tokion maratonin maisemiin.

Saimaa Stadiumi on liikunnan ja hyvinvoinnin monitoiminäyttämö. Maaliskuussa 2018 ovensa avanneella areenalla on useita käyttötarkoituksia. Saimaa Stadiumille mahtuu niin huippu-urheilijoita, kuntoliikkujia kuin tapahtumiakin. Tarkoitus on toimia matalan kynnyksen liikuntapaikkana mahdollisimman monelle. Liikuntapalvelujen houkuttavuutta on lisätty monin innovatiivisin keinoin. Stadiumin katon alla toimii esimerkiksi maailman edistyksellisin hyvinvointilaboratorio.

”Toshiba kykeni tarjoamaan Saimaa Stadiumin käyttöön parhaiten sopivan kokonaisuuden, joka joustaa myös tulevaisuuden tarpeisiimme. Lisäksi Toshiban ratkaisu on kustannustehokas eikä sisällä piilokuluja. Arvostamme reilua kaupankäyntiä ja luottamukseen perustuvaa yhteistyötä. Sitä, että asiakasta palvellaan hyvin alun jälkeenkin. Olemme saaneet myös arvokasta konsultaatioapua ja rehellistä tietoa erilaisista ratkaisuista.

Meille on ehdottoman tärkeää, että Saimaa Stadiumin tekniikka on käyttäjäystävällistä. Haluamme, että kokousasiakkaamme voivat hyödyntää kaikki tarjoamamme hienot mahdollisuudet helposti ja nopeasti, ja oman henkilökuntamme täytyy pystyä päivittämään esimerkiksi infotaulujen tiedot ilman IT-henkilön apua.

Meillä on kovat vaatimukset, joihin Toshiba on kyennyt vastaamaan erinomaisesti.”

Timo Welsby
toimitusjohtaja
Saimaa Stadiumi

Aiheet: , ,

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)