Metsähallitus: Palvelu toimii haasteellistenkin etäisyyksien päässä

Toshiba on toimittanut ja pystyttänyt koko Metsähallituksen tulostusympäristön ja vastaa myös sen valtakunnallisesta ylläpidosta. Kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa tulostuspalvelu, turva- ja mobiilitulostus, etähallinta sekä tarvittavat sovellukset ja tulostuslaitteet. Toimipisteisiin on toimitettu monitoimilaitteita ja etätyöpisteisiin henkilökohtaisia tulostimia.

Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka tuottaa luonnonvara-alan palveluja monipuoliselle asiakaskunnalle kansalaisista suuryrityksiin. Metsähallituksen hallinnassa on lähes kolmannes Suomen pinta-alasta – yhteensä 12,5 miljoonaa hehtaaria. Toiminta perustuu valtion maa- ja vesialueiden asiantuntevaan ja yhteistyöhakuiseen käyttöön.

”Tulostuksenhallintapalvelujemme kilpailutus oli mielenkiintoinen. Kilpailukykyisten tarjousten hintaerot olivat pieniä, ja alun perin Hansel Oy:n puite järjestelyyn perustuvan tarjouskilpailun voitti toinen toimittaja. Edellyttämämme palveluhenkilökonseptin laajuus osoittautui kuitenkin haasteelliseksi. Niinpä kumppaniksemme valikoitui lopulta Toshiba, joka pystyi toimittamaan meille haluamamme kokonaisuuden. Toshiban palveluverkoston ansiosta esimerkiksi värikasetin vaihtaminen onnistuu kaikissa toimipisteissämme, jotka sijaitsevat ympäri valtakuntaa – joskus haasteellistenkin etäisyyksien päässä.

Tulostusympäristömme pystytettiin kahdessa vaiheessa. Puolet toimipisteistä valmistui kesällä 2017, ja loput saatiin palvelujen piiriin syksyllä. Yhteistyömme Toshiban kanssa on sujunut kivuttomasti alusta alkaen. Käyttäjät ovat antaneet kehuja varsinkin uudelle turvatulostukselle, jonka toimivuutta ehdittiin etukäteen jopa epäillä. Lisäksi olemme erittäin tyytyväisiä Toshiban tarjoamaan palveluhenkilökonseptiin, joka toimii kaikkialla Suomessa.”

Markku Pesonen
järjestelmäpäällikkö
Metsähallitus

Aiheet: , ,

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. (* pakollinen kenttä)